Skocz do zawartości
pho

Co Moge Zrobić Na Rzecz Forum!?

Rekomendowane odpowiedzi

Coś tam napisałem ;) ze 4 strony będzie, na pewno do korekty. Wszystko pod adresem z poprzeniego posta ;)

Chętnie zaprosił bym kogoś chętnego do współtworzenia. Potrzebna jest baza linków do przydatnych tematów (popularne coolery, wyciszanie, przykładowe tematy z klasycznymi problemami etc..), testów - coolery, wentylatory,, nie pojednycze testy a jakie zbiorcze roundupy ;)

Do napisania jest napewno pkt 1 i materiały z których wykonane są coolery, jest też połowa końca. Trzeba by też sprawdzić to co juz jest napisane - jak to się mówi sam swoich błedów nie znajdziesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Dobra napisze tu żeby nie zakładać nowego tematu, cytowanie w szybkiej odpowiedzi mnie wkurzyło, zaznaczałem tekst biore dodaj zaznaczony tekst jako cytat i nic sie nie dzieje, mam najnowszego firefoxa 1.5, w poprzednim wszystko było oki, czy to przez ff czy forum??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miało być jakieś nowe faq no i nic. :-|

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
obiecanki cacanki :)
Zrobie to FAQ już niedługo serio.

BTW: Jeden z Userów miał mi pomóc <_< wiedział co ma zrobić miał to na tydzień temu zrobić a tu nic :-| Zrobie to sam i w końcu napisze to FAQ bo nie moge na nikogo liczyć :wink: I przez to lekki poślizg B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobie to FAQ już niedługo serio.

BTW: Jeden z Userów miał mi pomóc <_< wiedział co ma zrobić miał to na tydzień temu zrobić a tu nic :-| Zrobie to sam i w końcu napisze to FAQ bo nie moge na nikogo liczyć :wink: I przez to lekki poślizg B)

Robisz FAQ o kartach muzycznych??

Jezeli tak to tu coś takiego powstaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robisz FAQ o kartach muzycznych??

Jezeli tak to tu coś takiego powstaje

Moge go zapytać czy by miał coś przeciwko współpracy :rolleyes: Lub teraz inne FAQ pisać :unsure: Bo tamto to ubogie jest :wink: Ale napisze coś na pewno :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już pracuje nad FAQ o kartach dzwiękowych. Na pewno na jutro nie skończe ale na poniedziałek to taki wstępny termin :wink:

Moge go zapytać czy by miał coś przeciwko współpracy :rolleyes: Lub teraz inne FAQ pisać :unsure: Bo tamto to ubogie jest :wink: Ale napisze coś na pewno :D

Na razie to tylko duzo mowisz, a malo robisz :? Moze zanim napiszesz nastepnego posta w tym temacie to pokazesz jakis wynik swojej pracy, a nie ciagle powtarzasz to samo, ze kiedys napisze, niedlugo bedzie itd. Moze ta krytyka Cie zainspiruje do pracy i nie skonczy sie na obiecankach, cacankach jak to ladnie ujal ::snoopy:: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kłóćcie się, bo Maciag przez was cierpi :) Mnie chodziło o zapowiedź faq'a Forest'a kila zbila :rolleyes: :razz:

Nie cierpie :wink: Ale to mnie zmotywowało do pracy więc ono powstanie :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ja bym powiedział że na testowe, wklejisz i potem sie najwyżej przeniesie. Ale niech zadecyduje moderacja albo administracja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy się przyda, ale zrobiłem FAQ z różnymi pojęciami GSM. Gdzie moge go ukazac abyście ocenili czy się przyda. :wink:

Dawaj na testowe, za robienie FAQ jeszcze nikt nie karał. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy się przyda, ale zrobiłem FAQ z różnymi pojęciami GSM. Gdzie moge go ukazac abyście ocenili czy się przyda. :wink:

Kamilo fajnie by było gdybyś jeszcze dopracował bbcode, a właściwie to zrobił dopiero, bo narazie wszystko jest takie szare i mało czytelne przez to.

Szkoda, że większość pojęć jest po angielsku, ale niestety tak to jest że mało z nich ma polskie odpowiedniki.

Mam pewne wątpliwości do tego czy opracowałeś to w 100% sam :P

Co Ty na, to żebym umieścił to jako kolejny spoiler w FAQ które tworzy się na elektronice?

Czemu spoiler? Bo i tak już jest ok 20tel., a to zajmuje bardzo dużo. A wydaje mi się, że nie zasługuje to na osobny przyklejony temat, ponieważ na dobrą sprawę to jak ktoś będzie bardzo ciekaw, to może poprostu zajrzeć na google. Dlatego też uważam, że umieszczenie tego "słowniczka" pod spisem telefonów byłoby dobrym rozwiązaniem.

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamilo fajnie by było gdybyś jeszcze dopracował bbcode, a właściwie to zrobił dopiero, bo narazie wszystko jest takie szare i mało czytelne przez to.

Szkoda, że większość pojęć jest po angielsku, ale niestety tak to jest że mało z nich ma polskie odpowiedniki.

Właśnie chce dać pojęcia grube i kolor zmienić, ale jak mi to przyjdzie robić po kolei to można dostac oczoplasu, jest jakiś szybki sposób

Mam pewne wątpliwości do tego czy opracowałeś to w 100% sam :P

Kiedyś przeglądałem jakieforum o gsm i natknąłem się na pojęcia gsm ale byłko kilka , postanowiłem to troche dopracować troche mi to zajęło ale jak się przyda to będzie super

Co Ty na, to żebym umieścił to jako kolejny spoiler w FAQ które tworzy się na elektronice?

Czemu spoiler? Bo i tak już jest ok 20tel., a to zajmuje bardzo dużo. A wydaje mi się, że nie zasługuje to na osobny przyklejony temat, ponieważ na dobrą sprawę to jak ktoś będzie bardzo ciekaw, to może poprostu zajrzeć na google. Dlatego też uważam, że umieszczenie tego "słowniczka" pod spisem telefonów byłoby dobrym rozwiązaniem.

Zrób jak uważasz :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie chce dać pojęcia grube i kolor zmienić, ale jak mi to przyjdzie robić po kolei to można dostac oczoplasu, jest jakiś szybki sposób

Mi raczej nie jest znany żaden szybki sposób. A to fakt, że jak tyle tego jest to już się nieciekawie robi;]

Zrób jak uważasz :wink:

Czyli będzie razem z podziałem telefonów wg cen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz i jeśli pozwoli mi na to forum (czytaj nie wywali mnie z Tweaka), to mogę to troszkę upiększyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi raczej nie jest znany żaden szybki sposób. A to fakt, że jak tyle tego jest to już się nieciekawie robi;]

No dobra wieczorem natre rączki i do dzieła :lol2:

Czyli będzie razem z podziałem telefonów wg cen.

Tak B)

Wieczorem postaram się dodać nową dawkę telefonów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z braku czasu oraz konstruktywnej krytyki po tym co opublikowałem w temcacie (a więce motywacji do szlifowania) troche z tym leżę, nie zanosi się też na to żebym miał więcej czasu ehh. i tak będe szybszy od romka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi