Skocz do zawartości
ndx

Chlodnica od Skrzyni Biegow ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Myslicie czy to sie nada do WC ?? nowa od forda moge miec w przeliczeniu na polskie po 25zl cale meidziane moze jutro zapodam fotki jak mi przywioza :) nie podaje modelu forda bo nei pameitam a i tak ten modelu jezdzi tylko po kanadzie chlodznica chlodzi skrznie biegow nei wiedzialem ze jest tam chlodnica ale mneijsza z tym :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co piszesz mozna sie domyslic ze bedzie to chlodnica od automata .Nigdy takiej nie widzialem (chociaz slyszlem ze cos takiego jest ) na wlasne oczy .Jestem ciekaw jakie to ma ksztalty .Zapodaj jakies fotki i wtedy bedzie wiadomo .Bo moze byc zonk i chlodnica bedzie miala dosyc dziwne ksztalty i wtedy nie upchasz tego nigdzie w swojej budzie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm wujek pracuje FORD COMPANY MOTORS na plancie gdzie to zakladaja wiec chyba nie bedzie problemu jescze jej nie dostalem ale zaraz jak bedzie walne fotki :-) bede z kamerki internetowej bo cyfrowka zdechla po upadku a niestac mnie w tej chwili na nowa :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.......bo cyfrowka zdechla po upadku a niestac mnie w tej chwili na nowa :-).....

Jakis ty rozrzutny :P

to kqrde nei smieszne to byl fjany parat stary ale jary i nowego nie kupie bo sie zenie i nie mam kasy :-) 8) po co mi ta zona juz jej sie nei podba ze komp chodzi cla noc i wyje :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.......bo cyfrowka zdechla po upadku a niestac mnie w tej chwili na nowa :-).....

Jakis ty rozrzutny :P

to kqrde nei smieszne to byl fjany parat stary ale jary i nowego nie kupie bo sie zenie i nie mam kasy :-) 8) po co mi ta zona juz jej sie nei podba ze komp chodzi cla noc i wyje :roll:

Wiem ze starta czegos nie jest smieszna ale powiedzialem tak sobie dla zartow bez obrazy ndx (szacunek) :)

Pozdrawaiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm rozpuscilem po znajmoych w CA pytanie czy nikomu sie nei plata po piwnicy i dostalem fotki od kolesi a an ta od skrzyni czekam mzoe juz dzis zapodam z niej fotki a puki co inne jak mam do dyspozycji :D Jedna fotka orginalna reszta fotek sciagnieta z www producenta ale tak wygladaja chlodznice po prostu 1 znajomy od tych chlodznic nie ma cyfrowki i znalazl na necie i podeslal co sie nada a co nie te wszystkie co sa mam za darmo zreszta od wuja tez 1dna za free :) hmm mysle ze zadna bo chyba all to aluminum ich nei pytaam bo oni nie wiedza :D

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ndx a masz zalatwic jakis profesjonalne chlodzenie wodne tanio np taki blok w stylu Innovateka? :)

hmm ja nie mam pojecia co to ?:oops: ale jak mi powiesz albo znajdziesz www to ci moge wyslac do polski i sie rozliczymy ,,,,,,,,,,,,,,,,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie ta pierwsza podoba, nie wiesz czy miedziane ma rurki??

Czekam na zdiecia tej od skrzyni..

Pozdrawiam

nie mam pojecia ale obiecali ze mi przywioza :) a ja tez czekam na ta ze skrzyni jak bedzie zapodam fotki :) moze nawet dzis juz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi