eMDe Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 bylbym wdzieczny jezeli powiedzialby mi ktos jak robic efekty w Vegas Video, w wybranym momencie fragmentu filmu. Bo jak dodam jakis efekt to robi go w calym kawalku filmu ktory wkleilem do programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 są 2 metody... 1. nakałdasz efekt na cały film.. i potem w jego opcjach korzystasz z wewnętrznego tajmlajnu i ustawiasz parametry np na 0 - to się nadaje gdy chcesz w czasie odtwarzania zmieniać parametry efektu.. np powolny zanik koloru... 2. Tniesz klip w wybranych miejscach na kawałki (za pomocą trimmera lub komendy SPLIT - klawisz S), czyli wycinasz z filmu ten kawałek na który chcesz nałożyc efekt.. i nakładasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 A jak w tym programie pociac 8-gigową WMVke HD na dwie czesci zeby dalo sie je wypalic na DVD-SL :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 w tym porgramie się nie tnie filmów.. bo to jest nieefektywne... od tego jest vdub, ale nie wiem czy z dvd sobie poradzi bo nie mam dvd i nie robiłem tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...