Ada$ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam , co myslicie o tym laptopie? mam okazje ( nie wiem wsumie czy okazja) kupic tego laptopa za 4k zlotych, wsumie odstrasza mnie przede wszystkim ten PIV - pewnie robi za kaloryfer, reszta wsumie wmiare Ati X600, 1 gb ramu , 80 gb lub 100gb dysk ( juz niepamietam dokladnie ) ..no wlasnie , co o tym sadzic? z gory dzieki Dobrze by bylo gdyby sie ktos wypowiedzial kto ma PIV w laptopie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam , co myslicie o tym laptopie? mam okazje ( nie wiem wsumie czy okazja) kupic tego laptopa za 4k zlotych, wsumie odstrasza mnie przede wszystkim ten PIV - pewnie robi za kaloryfer, reszta wsumie wmiare Ati X600, 1 gb ramu , 80 gb lub 100gb dysk ( juz niepamietam dokladnie ) ..no wlasnie , co o tym sadzic? z gory dzieki Dobrze by bylo gdyby sie ktos wypowiedzial kto ma PIV w laptopie ;) Pentium IV to kaloryfer ale jest bardzo wydajny. Mnie osobniście ten model się bardzo podoba. On ma też na przodzie wyświetlacz do kierowania multimediami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada$ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ale czy warto za takie pieniadze? czy np lepiej kupic Acer 4102 WLMI - na ktorego od dluzszego czasu mam oko ? nigdzie nie moge tego 1800 znalezc ;/ i nie wiem ile on wsumie kosztuje :/ i jak to wychodzi z wydajnoscia w porownaniu z tym ACerem 4102 ? karta troche gorsza w tym 1800, ( wsumie do 4102 i tak dokupilbym 512 mb ramu - mialbym 1 gb ) wiec..jakie jest wasze zdanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ale czy warto za takie pieniadze? czy np lepiej kupic Acer 4102 WLMI - na ktorego od dluzszego czasu mam oko ? nigdzie nie moge tego 1800 znalezc ;/ i nie wiem ile on wsumie kosztuje :/ i jak to wychodzi z wydajnoscia w porownaniu z tym ACerem 4102 ? karta troche gorsza w tym 1800, ( wsumie do 4102 i tak dokupilbym 512 mb ramu - mialbym 1 gb ) wiec..jakie jest wasze zdanie? Widziałeś kiedy Aspire 1800 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada$ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 no wlasnie na zywo jeszcze nie; / wiem tyle ze to ma 17' ...mhm ...czegos ine wiem ? zbytnio sie na tym nie znam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 chcesz kupic 1800??? Ja mam do sprzedania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...