rxking Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaka jest różnica pomiędzy Adobe Premiere Pro 2.0 a 7.0? Bo teoretycznie 7.0 powinno być znacznie nowsze, ale na oficjalnej stronce adobe, wersja 2.0 jest najnowsza. Więc jak to jest, to są jakies inne programy(moze pomyliłem nazwy)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Adobe 2.0 jest nowszym programem. Znane mi róznice to wymagania sprzętowe: 2.0 wymaga instrukcji SSE2 w procesorze podczas gdy 7 chodziła (chyba) na "zwykłym" SSE. Jednym słowem jeżeli masz Athlona XP to nie masz po co instalować Premiere 2.0 - ten procek nie ma instrukcji SSE2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxking Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 To że nie będzie mi 2.0 działać dowiedziałem się podczas instalacji <_< Dzięki za odp, to teraz muszę dorwać 7.0, ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snow131 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Wcześniejsza wersja to Adobe Premiere Pro 1.5 i na Athlonach działa bez problemu:) Edytowane 20 Lutego 2006 przez Snow131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...