franek21 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam Mam następujący problem : Jak otwieram Qutlooka to zawsze normalnie odbierał wiadomości , a teraz pomimo że koledzy już mi wysyłami, i nawet allegro , wysyła (bo mam trwające aukcje i jak jest oferta to przychodzi email od nich) i powinnem dostać już z jakieś 30 emali w ogóle nic nie przychodzi !! Łączy z Neostrada plus i normalnie pisze brak nowych wiadomości !! Czekałem już jakieś 3 dni i dalej to samo , a emiale była wysyłane dawno !! Napewno nie przekroczyłem limitu !! Nie wiem co zrobić ... :mur: Może coś poradzicie ,albo coś wiecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam Mam następujący problem : Jak otwieram Qutlooka to zawsze normalnie odbierał wiadomości , a teraz pomimo że koledzy już mi wysyłami, i nawet allegro , wysyła (bo mam trwające aukcje i jak jest oferta to przychodzi email od nich) i powinnem dostać już z jakieś 30 emali w ogóle nic nie przychodzi !! Łączy z Neostrada plus i normalnie pisze brak nowych wiadomości !! Czekałem już jakieś 3 dni i dalej to samo , a emiale była wysyłane dawno !! Napewno nie przekroczyłem limitu !! Nie wiem co zrobić ... :mur: Może coś poradzicie ,albo coś wiecie ?? Mam to samo. Nie dochodza mi maile na poczte neostrady, a czekam na wazne... masakra -_-, nie wiem jak moglem byc takim idiota zeby korzystac z maila z neostrady w allegro -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 jest awaria poczty w neo PS Nikt normalny nie uzywa poczty z neostrady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jest awaria poczty w neo PS Nikt normalny nie uzywa poczty z neostrady :) amen!............ zmiencie skrzynki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jest awaria poczty w neoMozna stwierdzic, ze prawie od samego poczatku jej istnienia... ;) zmiencie skrzynki :)Bo caly czas bedziecie mieli problemy... ;) Jak nie te to cos innego zawsze sie pojawi... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawes21 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 a ja mysle że zapchała ci się skrzynka, hehe... 30 maili to o wiele za dużo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Szczegolnie, ze standardowa konfiguracja to 5MB na skrzynke i reszta lezaca odlogiem. Trzeba wejsc do panelu kontrolnego na www.neostrada.pl i przestawic. A poczte na neostradzie i tak odradzam - ojciec korzysta i nie ma tygodnia, zeby sie na cos nie wciach!il. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Szczegolnie, ze standardowa konfiguracja to 5MB na skrzynke i reszta lezaca odlogiem. Trzeba wejsc do panelu kontrolnego na www.neostrada.pl i przestawic.Dokladny adres to www.konfiguracja.neostrada.pl ;) A jeśli chodzi o tą pojemność to oficjalnie można sobie ją powiększyć od opcji 512 ;) A poczte na neostradzie i tak odradzam...Słuchajcie a nie pożałujecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...