Gombas Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 poszukiwana wersja biosu ktora w ktora karta byla fabrycznie wyposazona to 4.18.20.22.19, ale moze byc jakakolwiek inna pasująca do tej karty. Prosilbym tylko o odczytanie zawartosci flash z karty i przeslanie go do mnie na mail meltor@o2.pl A to link do programu zczytujacego bios: ftp://193.195.63.7/sites/ftp.guru3d.com/d...os/rvbsetup.exe Rozmiar: 736 KB (753 329 bajtów) wystarczy wybrac read from memory i dac save. Dziekuje z gory za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 poszukiwana wersja biosu ktora w ktora karta byla fabrycznie wyposazona to 4.18.20.22.19, ale moze byc jakakolwiek inna pasująca do tej karty. Prosilbym tylko o odczytanie zawartosci flash z karty i przeslanie go do mnie na mail meltor@o2.pl A to link do programu zczytujacego bios: ftp://193.195.63.7/sites/ftp.guru3d.com/d...os/rvbsetup.exe Rozmiar: 736 KB (753 329 bajtów) wystarczy wybrac read from memory i dac save. Dziekuje z gory za pomoc. nie ten dział :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/item87415507_prolink...8bit_tvout.html Opcja: zadaj pytanie sprzedającemu:) A tak BTW, po co Ci ten bios?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gombas Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 dzieki za pomysl z allegro. ;). naprawde nie wiedzialem gdzie to znalesc.. a potrzebne mi bo bios sie skrzanil jakos sam.. moze jest uszkodzona karta i nic sie nie da zrobic.. chce to sprawdzic. http://www.spust.republika.pl/bios1.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie ma sprawy, ale ewentualne kolejne pytania zadawaj w temacie o biosach, bo jeszcze kogoś głowa rozboli B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gombas Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ok, ale to nastepnym razem, a tak na marginesie karta jest dokladnie taka jak link do aukcji na allegro. mam nadzieje ze facet sie odezwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gombas Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 gosciuniu jest wyjatkowo niefajny. Nie odpowiada ani na mail ani gg... co za ludzie... br sic, nic tylko sie pociąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli98lite Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Przesłałem Ci bios na maila tylko że wersję 4.18.20.30.00 z mojej karty, może sie przyda :D PZDR PS. Następnym razem używaj opcji edytuj bo się jeszcze przyczepią :P Edytowane 21 Lutego 2006 przez oli98lite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...