franek21 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Witam Mam dylemat, związany z internetem. Aktualnie korzystam z ofert TP Neostrada 1024kb/s. Umowa kończy mi sie 28 lutego tego roku. Zasatnawiam sie nad chello classic ... ma ktoś może to łącze?? I jaka jest cena miesięczna z Vat?? , bo na stronie chello pisze 119 zł ale beż VAT... Dobrze chodzi ?? lepiej od 1024 neo ?? Pzdr i prosze o odp Edytowane 19 Lutego 2006 przez franek21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 z vat to bedzie chyba 119 x 22% VAT = 145,18 nie trzeba predzej umowy zerwac czy cos bo jak nie to przenosza na czas nieokreslony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Trzeba - 30 dni przed data wygasniecia umowy. Polecam lekture regulaminu swiadczenia uslugi. Potem oczywiscie taka umowe na czas nieokreslony mozna zerwac bez konsekwencji, ale przynajmniej jeden rachunek z nowa kwota nam przyjdzie (a jak sie nie pospieszymy, to i dwa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusX Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 troche juz po czasie, ale kazdemu kto tu trafi odradzam chello. kiedys mialem astera i byl o niebo lepszy, a drozszy niewiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja jestem bardzo zadowolony z chello. Namowilem juz pare osob w okolicy i kazdy jest bardzo zadowolony. Szybkie transfery, bezawaryjnosc (mam juz od roku i 0 przerw i lagow). I najlepsze jest to ze w moim miescie nie dziala limit :D Juz nie raz go grubo przekroczylem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...