Keri88 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Mam problem z napędem Combo- LG -GCC4521B107. Instalowałem nowe sterowniki do niego. Podczas trwania instalacji zresetował mi się komputer, i od tej pory napęd już nie działa. Komputer go nie wykrywa(nawet na innym komputerze), nie można go otworzyć tzn. wysunąć tacki, a nawey żadne lampki się na nim nie zapalają. Zupełnie jak by się spalił. Co jest przyczyną tego problemu???? Da się to jakoś naprawić???? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Instalowałeś sterowniki czy wgrywałeś BIOS do niego w momencie gdy padł komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keri88 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 instalowałem biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Albo serwis, albo poszukaj na stronach www jak awaryjnie przywrócić/wgrać BIOSa albo możesz się rozglądać za nowym napędem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...