HA98M Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) :mur: Witam. mam mały problem z wybraniem płyty. mam do wybory ASUS A8N SLI DELUX lub ASUS A8N SLI PREMIUM lub Asus A8N-SLI SE nForce4 SLI Pomocy bo nie wiem co wybrać Edytowane 23 Lutego 2006 przez HA98M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ile chcesz kasy przeznaczyć na płyte, czy będziesz podkręcać, czy masz zamiar łączyć dwie grafy że potrzebujesz sli?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) :unsure: SLI TAK NA BANKA. A MI CHODZI KTÓRY MODEL SI.Ę BARDZIEJ OPŁACA I CZY WARTO DOPŁACAĆ DO TEGO pREMIUMA I DELUXA :mur: :mur: Edytowane 23 Lutego 2006 przez HA98M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...