KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jaki tuner TV w cenie do 200zł. Chce nagrywać z TV teledyski mecze ITP. Miło by było jak by dało sie przegrać np. z wideo do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Ślepota to choroba więc po co chcesz coś nagrywać?? <_< Sprostowanie: NIE TEN DZIAŁ!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ślepota to choroba więc po co chcesz coś nagrywać?? <_< Sprostowanie: NIE TEN DZIAŁ!! :evil:ślepy :lol2: lol ja chce tuner a nie karte graficzną ??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ślepy :lol2: lol ja chce tuner a nie karte graficzną ??? :blink: Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Widzisz gdzieś tu karty telewizyjne???? Bo ja nie. Jakby co to może: http://www.allegro.pl/item85929840_tuner_t...rt_megabox.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ale wpadka faktycznie jestm ślepy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...