krzysiekrk Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam co myslicie o tym laptopie. Czy jest cichy,czy monitor ma duze katy widocznosci. Jak jest z jakoscia.A jak sie sprawuje karta graficzna Intel Graphics Accelerator 900 czy da sie na niej grac w gry,ile wyciaga w 3dmarku?Jak z szybkoscia tej karty graficznej czy jest szybsza od nvidia geforce 5350. zastanawiam sie nad tym laptopem glownie do pracy biurowej czasami sobie moge pograc w jakies gry strategiczne. oto info do tego laptopa http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24170# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Za taką kasę ja kierowałbym się bardziej w stronę tego modelu http://notebook.strefa.pl/main/asus_a3ac_a3ac-5001.php HP za 4000 zł z Centrino raczej nie dostaniesz... Kiedy ja decydowałem się na kupno laptopa też przez moment brałem pod uwagę ARISTO lecz po dokładnym przyjrzeniu się i porównaniu ARISTO z ASUSEM padło na tego drugiego - i nie żałuję... Karta graficzna Intel Graphics Accelerator 900- no trzeba przyznać, że demon prędkości to nie jest, jednak do pracy biurowej i do pogrania w strategie w zupełności wystarczy... O gierkach typu QuakeIV czy DoomIII itp zapomnij... Zaproponowany przeze mnie ASUS ma niestety matrycę 15, a nie 15,4 cala.... szkoda... Co do matrycy ARISTO - nie wypowiadam się bo nie widziałem jej w akcji... Tak czy inaczej ostateczna decyzja należy i tak do ciebie... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo141 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 napiszę krótko: kiepskie wspomnienia nt Aristo czaję się na iBooka G4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekrk Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 czy pamiec na karcie graficznej jest wspoldzielone z ramu? czy ma wlasna pamiec 128mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jeżeli chodzi ci o Intel Graphics Accelerator 900 - pamięć jest współdzielona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekrk Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 slyszalem ze ta karta graficzna ma wlasnej pamieci 64mb a reszte w miarepotrzeby dodatkowo korzystac z 64mb z ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...