Skocz do zawartości
Gość rafifeo

Zakup Kart Graficznej

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli możesz, to dołóż do Asusa 6600GT (ok. 500zł). Jeśli nie, weź GF 6600 od Leadteka - najlepiej rozpracowany pod kątem oc model 6600.

prosze tlyko nie pakuj sie w leadteki koelga chyba pijany byl jak to pisal .... leadtek robi bardzo zle karty..:wink:

Edytowane przez s4t1n

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel zakupil juz 9700 pro na allegro :)

ja jade dzis kupowac karte. ktora wybrac : Radeon 9800pro czy gf 6600??

nie mowcie zebym dolozyl kase bo nie mam jak. na ktorej lepiej simsy 2 pojdo i nfs:mw??

co daje to ps3.0 ??

Scigalki lepiej chodza na radku. 9800PRO lepiej sobie radzil z NFS:U2, wiec w NFS:MW tez bedzie lepszy, jest to ten sam silnik tylko troche podrasowany. Troche sie dziwie ludziom piszacym, ze 6600 jest wydajniejsza karta od 9800PRO. Kiedys byl nawet topik: co lepsze 9800PRO czy 6600GT (tego, ze 6600GT jest wydajniejsza karta nie neguje) i jasno z niego wynikalo, ze 9800PRO jest szybsza karta od 6600.

Niektorzy uzytkownicy tez narzekaja na niestabilna ilosc FPS w grach na kartach z serii 6600 czego na 9800PRO nie ma.

Edytowane przez Rafael Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, kupilem asrock'a k7vt4a pro bo musialem (najtansza) :) i radeon 9600xt saphire 128 mb 128 bit. wiem ze karta slaba jak za te pieniadze ale chcialem w sklepie u goscia ktorego znam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi