marek.t Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 witam, mam własnie dylemat jaki ram wybrać w cenie około 400zł, fajnie by było gdyby mógł robic 300mhz, myslałem nad patriotami KH ale one raczej tyle nie uciągną, aha no i na płytce mam 2.85v max, wiec z gry wypadają raczej pamiątki które potrzebują dużo V, z góry dzieki za pomoc pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Jakby mało było tematów o pamięciach........... Zanim napiszesz jakiś temat sprawdź TUUUTAJ Edytowane 19 Lutego 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonassi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Dobrymi pamięciami w tej cenie są A-Daty. Powinieneś dostać za ok. 350zł. Z reguły robią 250mhz 2,5-4-4-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...