megax Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) nie wiem czy to problem czy 'normalka': dzwiek czasem sie 'freezuje' (cos jakby sie zacinal, np. 'trrrrrrraktor' - to tylko dla przykladu :P). dzieje sie to najczesciej przy przelaczaniu aplikacji (nie zawsze) co od biedy jestem w stanie zrozumiec ale czasem z niczego tez sie zdarzy (rzadko) - muza leci i 'freeze' (na chwile tylko). musi to byc chyba zwiazane z przelaczaniem zadan (procek nie jest nawet obciazony) bo przy ogladaniu filmow ani w grach ani razu tego nie zaobserwowalem. nie wiem czy to karta czy windows sie muli czy jeszcze cos innego (na najnowszych sterach to samo). karta dzwiekowa: 'AC-97 2.1, system audio kompatybilny z MS-Sound' P.S. nie w tym dziale :mur: prosze o przeniesienie Edytowane 19 Lutego 2006 przez megax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nowe stery z realteka i pomoże też miałem z tym problemy w 3613. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...