Andrzejq Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam. Na aukcji natknołem się na takie coś :http://allegro.pl/item87623810_internet_za_free_v2_0_palmtop_notebook_pc_.html , czy to możliwe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Darmowe HotSpty WiFi/Bluetooth? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) To przekret polegajacy na wykorzystaniu starterka Heyah i telefonu, ktory moze dzialac jako modem GPRS. Heyah jednak zalatala chyba dziure w systemie i oplaty sa juz naliczane. Jakis czas temu podobnie mozna bylo zrobic z Plusem, ale po pewnym czasie blokowane byly numery IMEI telefonow, ktore naduzywaly tej opcji a ostatecznie Plus poprawil blad w swoim oprogramowaniu. Edytowane 19 Lutego 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejq Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 No to już wiem o co w tym choddzi. Dzięki za wyjaśnienie mi tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...