Dzesiu Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Mam pytanie odnośnie ramów aktualnie ma 512mb ddr 400Mhz Kingstona i chciałbym dokupić jeszcze raz tyle (w sumie 1024 ddr) .Jak jest lepiej 512mb ddr 2 czy 1 GB ddr . Za odpowiedź z góry dziękuje. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jaki masz sprzęt że chcesz wkładać ddr2?? Tak w ogóle nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 JA tez mam takie pytanko tylko ze mam plyte z dual chanel i teraz oplaci mi sie kupic 2 kosci 512 czy 1 kosc 1024 ?? Z gory dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) JA tez mam takie pytanko tylko ze mam plyte z dual chanel i teraz oplaci mi sie kupic 2 kosci 512 czy 1 kosc 1024 ?? Z gory dzieki za odp OT. ddr i ddr2 to zupelnie inne pamieci!!! Ja bym bral 1 kosc 1024, np. Samsunga UCCC. Dual channel nie daje az tyle, no i mozna dolozyc zawsze 2 kostke do 2GB :) Chyba, ze nie planujesz 2GB, albo zanim bedziesz tyle chcial, to zmienisz platforme na DDR2 - wtedy bierz druga kostke 512 do tej co masz (jesli jednak masz kupic 2x512, to 1x1024 bedzie lepsze). Edytowane 19 Lutego 2006 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 OT. ddr i ddr2 to zupelnie inne pamieci!!! Ja bym bral 1 kosc 1024, np. Samsunga UCCC. Dual channel nie daje az tyle, no i mozna dolozyc zawsze 2 kostke do 2GB :) Chyba, ze nie planujesz 2GB, albo zanim bedziesz tyle chcial, to zmienisz platforme na DDR2 - wtedy bierz druga kostke 512 do tej co masz (jesli jednak masz kupic 2x512, to 1x1024 bedzie lepsze). zaraz przecież on ma platforme 939 wiec dual daje DUZO 939 bez duala to nic innego jak 754 wiec po co było dawc tyle kasy i nie kożystac z duala ?? weź wsadz do kompa dwie kostki napewno bedzie wydajniejszy niz na jednej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie orgazmowalbym sie tak tym dualem. Kiedys dokupi do tego 1GB drugi 1GB i bedzie mial 2GB w dualu + 2 sloty wolne. A tak to wszystkie zapcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja jestem tego samego zdania co biegi jesli nie masz zamiaru w najblizszym czasie miec 2gb kup 2x512MB bo szkoda marnowac duala za ktorego sie jednak troche zapłaciło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Nie orgazmowalbym sie tak tym dualem. Kiedys dokupi do tego 1GB drugi 1GB i bedzie mial 2GB w dualu + 2 sloty wolne. A tak to wszystkie zapcha. to sie nie orgazmuj :lol: do czasu "kiedyś" to jak by na to tak patrzec to by sobie mógł kupic 754 i poczekać na am2 a jak juz ma 939 z DUALem to niech z tego korzysta a jak bedzie miał juz 2 GB ramu w czterech slotach i bedzie chciał wiecej to sprzeda kostki po 512 MB i kupi dwie po 2 GB :wink: Edytowane 20 Lutego 2006 przez biegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Nie orgazmowalbym sie tak tym dualem. Kiedys dokupi do tego 1GB drugi 1GB i bedzie mial 2GB w dualu + 2 sloty wolne. A tak to wszystkie zapcha. A wziołeś pod uwage że zanim będzie miał kase na drugą kość to minie sporo czasu ? no chyba że szybko zarabia lub zbiera to co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...