LordUther Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 otóż w XP bez service packa 2 można uruchomić plik "gpedit.msc" w którym to można zmieniać wiele ciekawych opcji. mam do czynienia z windą z sp2 i niestety "nie można znaleźć pliku" czy może ... jest jakiś odpowiednik tego? albo może pomyliła mi się nazwa? :mur: pomocy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 otóż w XP bez service packa 2 można uruchomić plik "gpedit.msc" w którym to można zmieniać wiele ciekawych opcji. mam do czynienia z windą z sp2 i niestety "nie można znaleźć pliku" czy może ... jest jakiś odpowiednik tego? albo może pomyliła mi się nazwa? :mur: pomocy :wink: wpisujesz w Menu start > Uruchom: gpedit.msc i program się uruchamia, z Win XP SP2 tego programu nie usunięto, wciąż tam jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A nie masz przypadkiem Home Edition? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) witam jesli jak napisal nasz "ANIOŁ STRÓŻ" masz HOME to tez mozesz " mieszac " tu masz troche wyjasnien ( po polsku juz gdzies podawalem ) http://www.j79zlr.com/gphome.php Edytowane 19 Lutego 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordUther Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 nie za wiele łapię z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...