mcd Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Problem mój jest taki - potrzenuję uruchomić sterowniki ASIO na mojej zintegrowanej ( płyta Gigabyte GA-K8NE nVidia nForce4 4x ) karcie muzycznej Realtek ALC850. Orginalne stery ( z płyty) tego nie obsługują, a ściągnięte ze strony n-vidia (do chipsetu nforce) niby zainstalowaały, ale coś wciąż się sypie. <- przyład: symulator wzmacniaczy amplitube zaczął się wysypywać (juz przy uruchomienu) gdy przestawiłem w opcjach na asio a tak przy okazji - jak uważacie - nie lepiej wsadzić do kompa starego soundblastera live! i walnąć stery kxproject (nie zależy mi na tych 8 kanałach realteka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Lepiej. Ja kiedyś zamieniłem realteka na Live 5.1 i z kX naprawdę czuć (było) różnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahhoo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) a strona producenta TUTAJ cos jest takowego, jak jest zintegrowana to ster ze strony producenta musi pojsc nie ma bata :D. pozdrawiam ps.chyba nie doczytalem dokladnie twojego posta:) sorry Edytowane 20 Lutego 2006 przez yahhoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcd Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Dzieki - sprawdzę koło soboty sterowniki gigabyta - i dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrox- Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 wymienilem kiedys realteca na SB Live i bylo czuc roznice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...