Jurk Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Masz problem z virusem ,spyware , itp ?? Jesteś dobry w walce z nimi ?? Chcesz pomagać innym?? Szukasz programu antyvirusowego, firewalla?? Wejdz wszystko i jeszcze wiecej znajdziesz na www.antyvirusy.forumer.pl Zapraszam p.s oceniajcie :) Pozdro Jurk Edytowane 21 Lutego 2006 przez Jurk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Chociaż skin zmieniony, ale logo jest straszne. Nie pasuje do reszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 dziekuje za uwage.. Postaram sie zmienic w najblizszym czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Trzeba się rejestrować, żeby cokolwiek przeczytać;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jest to niestety konieczne - wiele osob wchodziło kozystało i wychodzilo - poprostu bronimy naszego :) W miare rozkwitu forum na pewno cos z tym zrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Dobra tematyka, a logo spartolone na maxa :P Zarejestruje się później i poczytam co tam macie ciekawego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) oki.. narazie nie mam czasu ale logo napewno zmienie w najblizszym czasie :) A i mam prosbe mozecie pomoc z logiem potrzebuje jakiegos tła czy lepiej sam napis jakos obrobic?? :) A moze ktos chciałby zrobic dla mojego forum logo ?? :) Nowe logo lepsze czy cos jeszcze porobic we flashu ?? Edytowane 24 Lutego 2006 przez Jurk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nowe logo zajmuje 2.4 MB... zdazylem sie zanudzic zanim sie zaladowalo do konca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 heh.. znow zle.. postaram sie cos z tym zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ... wiele osob wchodziło kozystało i wychodzilo - poprostu bronimy naszego :) .... hmmm... przed kim sie bronicie? po to jest forum by z niego korzystać... może to trick by zdobyc jak najwięcej userów? pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Nie wiem po co masz logo o takiej wielkości, przecież to jest bez sensu. Poza tym widać, że grafikę z tła loga trochę spłaszczyłeś. Moim zdaniem logo nadal nie pasuje do forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Nie wiem po co masz logo o takiej wielkości, przecież to jest bez sensu. Poza tym widać, że grafikę z tła loga trochę spłaszczyłeś. Moim zdaniem logo nadal nie pasuje do forum. Zgadzam się po pierwsze stanowczo za wielkie, po drugie takie troche kiczowate, nie lepiej wsadzić tam coś co mnie rzuca się w oczy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Wąski pasek, z ciekawie wyglądającym napisem "Forum antyvirusowe". To jest propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) 1. A moglibyscie jakos pomoc i pokazac przykład co macie na mysli (sprawa loga) 2. Uwierz ze sytułacja z konieczna rejestracja jest przydatna. Dzięki temu nie pojawia sie spam na forum. Juz mamy 55 zarejestrowanych oby tak dalej.. a napewno otworze zawartość dla gości :) Edytowane 6 Marca 2006 przez Jurk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 1. A moglibyscie jakos pomoc i pokazac przykład co macie na mysli (sprawa loga) 2. Uwierz ze sytułacja z konieczna rejestracja jest przydatna. Dzięki temu nie pojawia sie spam na forum. Juz mamy 55 zarejestrowanych oby tak dalej.. a napewno otworze zawartość dla gości :) Ad.2 jakoś za chorobe nie potrafie tego zrozumiec ,jak przeglądając forum mozna je spamować. jak mozna by było je przeglądac,zobaczyć,ocenić to może bym i się zarejestrował,a tak może sie okazac że to shitownia,a na mój adres mailowy podany przy rejestracji będzie przysyłany spam. Nie przekonałeś mnie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Racja, od przeglądania jeszcze nikomu spamu nie przybyło. Musisz pokazać ludziom, co jest warte twoje forum. Bo wyglądem jak sam widzisz ich nie przyciągasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 oki.. wygraliście :) otwieram forum dla gosci, od tej pory mozecie przegladac ale aby napisac konieczna nadal bedzie rejestracja :) Juz 60 zarejestrowanych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) oki.. wygraliście :) otwieram forum dla gosci, od tej pory mozecie przegladac ale aby napisac konieczna nadal bedzie rejestracja :) Juz 60 zarejestrowanych ;) hm.. o nic nie graliśmy :),ale ciesze się że wziełes pod uwage nasze sugestie. Zaraz wchodze poczytać. pozdrawiam p.s kupiłes mnie :) Edytowane 9 Marca 2006 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 :) staram sie dogodzic każdemu :) Zapraszam Serdecznie 62 nas juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ja też się cieszę, że udostępniłeś forum do czytania... zaraz sobie sprawdzę ile jest warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 zapraszam i czekam na kolejne porady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Co sadzicie o rysunkach koło tematów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Jakby wszystkie były wyskalowane np. do 50px x 50 px i wrzucone do kolumny obok tytułu danego forum to byłyby ok. Teraz raczej nie wyglądają zbyt dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurk Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) wyskalowałem :). a wrzucic nie mam jak bo w kolumnie obok tytuły danego działu pokazuje sie informacja o nowych postach... musiałbym stworzyc nową kolumne... ale dzięki za zainteresowanie i pomoc :) Ale reszta oki?? Oraz oczywiscie zapraszam innych.. :) Edytowane 26 Marca 2006 przez Jurk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...