andixad Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 czesc mam maly problem, otoz chcialem cobie zmienic ikonke dysku na inna, nie zmienila sie (czemu; nie wiem), a przy okazji zmienily sie ustawienia otwierania dysku tzn. normalnie to po nacisnieciu ikony dysku pokazuje sie katalog gl. dysku w tym samym oknie, natomiast teraz po nacisnieciu tej ikony wyswietla mi zawartosc dysku w Acdsee, po tym znienilem w 'Narzedzia>Typy plikow' przy ikonie dysku zeby mi otwieral w explorer.exe, ale wtedy otwiera mi zawartosc dysku w osobnym oknie. Czym wiec ma byc otwierana zawartosc dysku jesli nie explorer.exe, zeby zawartosc dysku byla wyswietlana w tym samym oknie, gdzie sa pokazane napedy...??? Prosze o pomoc , z gory dzieki za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) .. Edytowane 21 Lutego 2006 przez andixad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jakim programem otwiera sie zawartosc dysku w tym samym oknie (bo explorer.exe otwiera ale w osobnym oknie za kazdym razem) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...