SuperGonzo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 jak poustawiac pamięć na tej plycie ?bo za cholere nie wiem jak bo zaczyna mnie to denerwowac bo mam only 76003dmarks 1024x768 32bity na swoim sprzecie grrrrr Antek 1700+@1650 mhz vcore 1.5 Radeon 8500 evilmaster2 250/250 najnowsze steki te cata.... 2.0 czy 2.1 256 DDr 333 jakies no name Barakuda 5 80 gb czy to moze byc wina pamioeci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Z tego co mi wiadomo to najnowsze catalisty maja juz numerek 2.5 wiec sciag sobie takie, zainstaluj i powinno byc spox, sprawdz czy masz via 4&1 zaa[plikowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 jak poustawiac pamięć na tej plycie ?bo za cholere nie wiem jak bo zaczyna mnie to denerwowac W Bios'ie w głównym menu walnij Ctrl+F1. Pokażą się wtedy dodatkowe opcje. Tam już będzie czekała na ciebie np. zmiana timingów pamiątek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Bios -> Ctrl+F1 -> Advenced Chipset Features Setup i tu ustawiasz timingi... U mnie chodzi na: Fast command - Ultra DRAM CAS Latency - 2 Trp - 2T Trans - 5T Trcd - 2T DRAM Command Rate - 1T Command Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 a właśnie Uneek Eth to DRAM Command Rate - 1T Command ustawic na 1T czy auto bo wszedzi gdzie mam mzliowas auto lub 1T to mam auto wiec co jest lepsze ale chyba 1T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Via mam Hyperiony 4v45 czy ajkos takos a biosa wgralen nowego i mam wersje f9 co do sterkow do ati to bede musai je zassac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a właśnie Uneek Eth to DRAM Command Rate - 1T Command ustawic na 1T czy auto bo wszedzi gdzie mam mzliowas auto lub 1T to mam auto wiec co jest lepsze ale chyba 1T Na poczatek ustaw 1T... Jeśli będą jakieś problemy to zmień na 2T lub AUTO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...