Garos Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Witam Mam problem. Nie moge podłaczyc mojego laptopa do tv IBM T20 PIII 650, 256RAM. Karta graficzna to S3 Savage IX 8MB. W ustawieniach zaawansowanych nie ma zadnej popcji TV ani nic takiego. Jedynie po wejsciu we wlasciwosci pokazuje mi ze sa 2 monitory (standardowa informacja. Ta pierwsza po wejsciu w ustawienia). Jak podlaczyc tego laptopa pod TV. Dzieki i pozdrawiam Edytowane 19 Lutego 2006 przez Garos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A w ogole to masz jakis TV-Out czy przynajmniej VGA w tym laptopie?! Po co mi wiedza o twoim procesorze i ilosci ramu, przeciez to nie ma znaczenia. Sprawdz czy masz te wyjscia i dopiero zadaj pytanie. Litosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jest wyjscie S-Viodeo i wyjscie do podlaczenia normalnego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...