anglers Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam Mam jedno krótkie pytanko . W jaki sposób moge z aparatu Kodak C330 zgrac film na twardy dysk? Oprogramowanie Easy Share nie daje takiej mozliwości bo zrzucam tylko zdjecia . Dzieki za info . Pozdrawiam Mirek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Podłącz aparat do kompa => Mój komputer => klikasz na dysk oznaczający aparat => kopiuj/wklej i są na dysku. Next time poczytaj instrukcję ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 dziwne,ja taz mam kodaka i filmy zgrywam identycznie jak foty,z tym tylko ze oprogramowanie easyshare dluzej je wczytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) zgadam się w instrukcji jest wszystko a jak nie to metodą prób i błędów da sie nauczyć ;] ja tez mam tego kodaka tzm mam ale na serwisie w słowacji :angry: już 3 tydzień czekam na niego :mellow: Edytowane 20 Lutego 2006 przez SABUR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew1991 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Witajcie. Mam takie problem z aparatem kodak c330: Mianowicie gdy nagrywam film i zrzuce go na dysk twardy komputera to jak odtwarzam ten film nie ma głosu! Dlaczego? Moze ktos wie? CZy to sie gdzie zmienia czy cos !!!! Prosze o szybką odpowiedz> Ewentualnie gg 6482816!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Najpewniej brakuje kodeka. Albo nei nagrywa z dźwiękiem. PS. A nie lepiej byłoby zaopatrzyć się w czytnik kart SD z allegro "made in china" za 2.95zł i się uniezależnić od kodakowego oprogramowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew1991 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Kodeki na komputerze są. Jak odtwarzam film na aparacie to głosu tez nie ma :/ Edytowane 22 Września 2007 przez Andrew1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew1991 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Juz wiem gdzie tkwił problem :) Filmy były w formacie .mov wiec przekonwertowałem je na avi i był glos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...