packer Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) No więc tak, po przeskanowaniu pamięci programem MemTest wykrył mi on 70errors(błędów) w pamięci komputera test robiłem przez 20min.(101.9%) czy to oznacza że musze całkowicie wymienić pamięć na nową??? Aktualnie posiadam 2x512MB DDR333 2 różnych firm jedna chyba Samsunga a druga GOODRAM. :? Czy to możliwe że pamięci się gryzą i powodują błędy czy któraś z kości jest uszkodzona.?<>? Proszę o pomoc. :-| Edytowane 20 Lutego 2006 przez packer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Masz je ustawione w dualu?. Jesli tak zamien je... Mi pomoglo. Tzn. na Epoxie mialem duala z kingmaxa w DIMM1 i GoodRam-a w DIMM3 (wtedy mam duala). Przy CL 2,5 mialem bledy. Zamienilem miejscami DIMM 1 GoodRam DIMM3 KingMax i ... dziala wszystko na 2,5 bez bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...