MaStEr Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam mam możliwośc kupna po okazyjnych cenach (praktycznie jednakowych) obydwie te płyty. Zastanawiam się która polecicie równiez po kątem późniejszego OC tego procka. Gdyby nie to że asus ma nowszy chipset 945 a abit 925XE na bank brałbym abita a tak waham się. Jeżeli chodzi o wyposażenie obydwie płyty spełniają w 100% moje wymagania :) Zaznaczam od razu dla fanatyków AMD, że rozstaje się narazie z tą marką i przesiadam na Intel'a dlatego proszę nie próbować udowadniać mi wyższości atlhonów 64 nad tym prockiem - do moich zastosowań jest idealny:-) Z góry thx za odpowiedzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vraven Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam mam możliwośc kupna po okazyjnych cenach (praktycznie jednakowych) obydwie te płyty. Zastanawiam się która polecicie równiez po kątem późniejszego OC tego procka. Gdyby nie to że asus ma nowszy chipset 945 a abit 925XE na bank brałbym abita a tak waham się. Jeżeli chodzi o wyposażenie obydwie płyty spełniają w 100% moje wymagania :) Zaznaczam od razu dla fanatyków AMD, że rozstaje się narazie z tą marką i przesiadam na Intel'a dlatego proszę nie próbować udowadniać mi wyższości atlhonów 64 nad tym prockiem - do moich zastosowań jest idealny:-) Z góry thx za odpowiedzi!! Jak chcesz to moge ci sprzedać procek+ram+płye gł. za 1600zł. Petium 4 630 3.0GHz+Geil ultra ddr2 2x512mb 667Mhz+Gigabyte nforce 4 sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Ten Asua jest o wiele lepszy. Jest to jedna z najlepszych płyt na i945 do O/C. Nie brałbym i915/i925 ponieważ one nie mają blokad PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...