mancyk Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 witam, jestem nieszczesliwym posiadaczem drukarki Epson C66 mam z nia straszne problemy: drukuje czyste strony, drukuje z paskami problem powstal po zastosowaniu zamienników tuszu (chociaz tez nie byle jakie bo ActiveJet kolor zcarny kosztowal mnie 28zl !!!!) nie wspomne o tym ze nie da sie drukowac ta drukarka czegokolwiek po wyczerpaniu jednego z kolorow moze ma ktos drukarke epsona i poradzil sobie z tymi problemami?? a moze ktos odeslal do serwisu i oddali mu kase?? bylo by fajnie gdybyscie sie wypowiadali na ten temat bo kiła starszna i musimy sobie jakos pomagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zobacz to nie bede sie powtarzal :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=185267 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...