freez Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam troche sie nasłyszłame że to np. jednemu nei działa touchpad a innym wi-fi, albo że zarządzanie enregię nie działało prawidłowo. Z którym nie macie problemów? Instalwał ktoś coś 64 bitowego? A jak jest z innymi systemami np. BSD też radzą sobie dobrze na laptopie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja mam Slackware 10.1. Podstawowe rzeczy śmigały, karta dźwiękowa na alsie na standardowym snd-intel8x0. Sterowniki do sieciówki kompilowałem ze strony głównej broadcom'a, bo te przy kernelu są "experimental" i nie działały. Rzeczy dot. energii zadziałały po wkompilowaniu w kernel. Jedyny większy problem jaki napotkałem to uruchomienie x11 na maksymalnych parametrach (kolory 32bit, 1400x1050). Również musiałem moduł producenta kompilować oraz uruchamianie programu jakiegoś dopisać do rc.local. Miałem 2-3 dni zabawy ale jestem zadowolony, śmiga bez problemu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzezbi Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) zależy co masz w środku swojego notebooka ... zobacz tu : http://www.linux-laptop.net/ Edytowane 21 Lutego 2006 przez rzezbi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 u mnie na acerze3023 zarzadzanie energia nie dziala przy kompilacji nowego kernela. Nawet jak uzylem spaczowanego jadra ze starym Ubuntowym configiem, to nadal padaczka i niedzialajacy wskaznik. Nadmieniam, ze na jadrze domyslnym z paczki wskaznik dziala poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo Grozny Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 w tym linku nie doszukalem sie Asusa a6r b002 a taki mam - ma ktos na nim linuxa? czy on sie nie nadaje? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...