Gość Jecku Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 chce stopniowo ulepszac swojego kompa chce zacząć od ramów albo od plyty głównej ale dla mnie lepiej od ramów i teraz mam Starożytną (:P) plyte EliteGroup k7s5a czy jak postawie takie ramki to sie nic nie stanie ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo23 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nic sie nie stanie pamieci sie dostosuja do tej plyty ze wzgledu na fsb i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Nie no jest możliwość że wtedy proc się przegrzeje i komp wybuchnie :lol: (joke) Wsadzaj śmiało te pamięci, ja też tak powsadzałem i wszystko działa jak należy B) a mam 256mb(266Mhz), 256mb(333mhz) i 512mb(400Mhz) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jecku Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Nie no jest możliwość że wtedy proc się przegrzeje i komp wybuchnie To mi sie podoboa :D <joke> czyli z tego co ludi dalej powiedziales znaczy ze moge zmieszac nówki patriota ze starymi 3 letnimi 256 DDR Siemensa (nie wiem ile MhZ) :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Głowy nie dam uciąć bo niektóre pamięci ze sobą nie współpracują ale na 90% będą działać B) jak nie zadziałają to zostaw same patrioty :D ale jak mi działają to czemu tobie by nie miały działać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...