Skocz do zawartości
pezeet

Gry Na Kierownice

Rekomendowane odpowiedzi

witam poszukuje gier w które mozna pograc na kierownicy tylko zeby działąły na moim sprzecie proc 1,7 i gf4. miałem juz lfs, colina, nfs, nascara, przychodza wam jeszcze jakies tytuły do głowy?? :D

Virtua Fighter i Prince of Persia: The Two Thrones.

KAZDA GRA SAMOCHODOWA - do czego innego Ty bys chcial uzywac KIEROWNICY??? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@sialala dobre :)

Ale jednak nie jest tak do konca.

Przeciez w CMR lepiej sie gra na klawirze niz na kółku.

Gry stworzone do kółka to wszelkiego rodzaju simy - patrz post #5 by Jordi23

Zgodze sie z jednym ALE: w Colina 04 na kierownicy gralo mi sie pysznie. W pozostale - jedynie pad. Na kierownicy ani razu nie gralem w Colina (no, kiedys w pracy w Colina 2 ;) - pobilem wtedy nawet rekord swiata na jednej z tras w England - znalazlem skrot, ktorego nie bylo nigdzie na necie ;) - z prawie 3.5 minuty zszedlem na 45 sekund :D i zaliczalem wszystkie checkpointy. Ale juz nie pamietam czy to byla 3 czy 4 trasa w tym rajdzie...

edit: Bo skrot z pierwszej trasy w tym rajdzie to chyba wszyscy znaja? Przez plotek i pole i unikac trasy, bo kreta ;)

Edytowane przez sialala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- pobilem wtedy nawet rekord swiata na jednej z tras w England - znalazlem skrot, ktorego nie bylo nigdzie na necie ;) - z prawie 3.5 minuty zszedlem na 45 sekund :D i zaliczalem wszystkie checkpointy. Ale juz nie pamietam czy to byla 3 czy 4 trasa w tym rajdzie...

edit: Bo skrot z pierwszej trasy w tym rajdzie to chyba wszyscy znaja? Przez plotek i pole i unikac trasy, bo kreta ;)

bueheheh masz sie czym chwalic - jestes zwyklym CZITEREM !!! brzydzę sie takimi ludzmi niezaleznie co grają. Dziwie sie jak mozna czerpac frajde z czitowania?

ford racing 2 calkioem dobry symulator

symulator? hehehe

polecam Grand Prix Legends , Nascar racing 2003 , GTR , GT Legends ,rFactor , LFS , F1 challenge , Richard Burns Rally - wiecej nie ma chyba "fajnych ! " gier na kiere. Simow ofc

Edytowane przez Sewer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bueheheh masz sie czym chwalic - jestes zwyklym CZITEREM !!! brzydzę sie takimi ludzmi niezaleznie co grają. Dziwie sie jak mozna czerpac frajde z czitowania?

Nie, nie, nie. Jak gralem z kumplami to bron Boze nie czitowalem. Nie pamietam juz gdzie byl ten ranking w Colina 02 - ale tam wszystkie rekordy byly "czitowane". A to, ze znalazlem dziure w grze i ja wykorzystywalem... Okresle to tak: wszystkie trasy w Colinie 02 znalem na pamiec. Najukochansza byla Francja i Peugeot 206. Ale po jakims roku grania - zaczalem jezdzic "po planszy" w poszukiwaniu miejsc, ktore moze da sie odkryc. I Wlochy, Szwecja i Anglia pelne byly takich miejscowek, w ktore mozna bylo wjechac zjezdzajac z trasy i pojezdzic sobie po terenie. A potem zaczalem kombinowac czy da sie to wykorzystac do podbijania czasow, bo niektore jakie widzialem byly wprost... niewyobrazalne. I okazalo sie, ze we Wloszech na jednej trasce mozna nieco zyskac (jakies 2-3 sekundy), ale to co sie dzialo w Anglii to przekraczalo ludzkie pojecie :) Tu nie chodzilo o udawanie, ze ja tak swietnie jezdze - tylko o odkrywanie "sekretow". A w tym chyba nie ma nic zlego? Poza tym na rajdy te skroty sie nie nadawaly, bo zazwyczaj poziom zniszczen samochodu przekraczal 80% wszystkich elementow poza nadwoziem (chyba, ze w cos nie wycelowalem, jak w takie miejsce miedzy drzewami, gdzie zamiast jechac zygzakiem na 2-ce mozna bylo przeleciec na wprost na 5-tce - ale jak byl dzwon to juz kaplica)

Pozdrawiam zyczac mniej nerwow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto mi powie, dalczego w Toce Race driver 3 (to chyba to samo co 2006?) nie chodzi mi kierownica? Ogolnie kiera w pelni sprawna i gra sie bosko np. w LFS2, a toce w ustawieniach daje na kierownice i nic, moge jezdzic tylko klawitura ;> Mam Logitech MOMO Racing. Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi