neogliwice Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Mam pytanie do uzytkowników GeForce 2 MX 400. Na ile podkręciliscie swoje karty bez zmiany chłodzenia(ja mam pixelwiev i nie wiem na ile ppodkręcic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 hmmm bez dodatkowego chlodzenia to duzo nie podkrecisz bo to ma tylko radiatorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Zakładając że wychodzisz o ustawień domyślnych.Bierzesz więc powerstripa i jedziesz w góre.Podnoś co 1-2Mhz i sprawdzaj czy nie pojawiły się artefakty.Jak będzie za dużo to najwyżej przyliczysz zwisa.A na ile to sam dojdziesz do tego.po prostu kręć tak długo jak nie będzie artefaktów.A jak już będą to popraw chłodzenie karty i może jeszcze trochę podciągniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 mam ta sama karte, podkrecalem ja w power stripie i na standardowym chlodzeniu chodzi 225/205 (domyslnie 200/166). Ale jest naprawde ciepla:)). Jak podkrece wiecej to tez chodzi ale wyskakuja rozne dziwne "rzeczy":) na ekranie. Jak podkrecisz swoja to daj znac na ile i ile maz w 3d marku...ja mam 2850 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Ja mam 2701 :) w 3dmarku 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...