limerro Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 wlasnie natrafilem na kolejny roundup plyt na nForce2 i musze przyznac ze jeden z najlepszych - duzo bench'ow i opis mozliwosci dzwiekowych i pare sugestii co do instalacji driverow !!! co rozwieje watpliwosci osob pragnacych zakupic plyte na nForce2:) milego czytania http://www.extremetech.com/article2/0,3973...3,805709,00.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Cholera ja już głupi jestem, Epox ma radiator na mostku południowym czy nie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ok :) epox wypada ine zle :P :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ja też wygrzebałem fajną recenzję :D :arrow: http://www.digital-daily.com/motherboard/e...da%2B/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Cholera ja już głupi jestem, Epox ma radiator na mostku południowym czy nie ;).nie ma ale ma dziury przy southbridgu wiec mozna bez problemu zalozyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 co do radiatora to warto byloby napisac do autora testu tej plyty na stronie Dzikie Pdkrecanie - umiescil zdjecie i tam byl na southbridge tez radiator tutaj znow sie pokazal i jest identyczny . Podejrzewam ze Epox umieszcza teraz radiator - Vegita pisal ze mostek w plytach Epoxa jest dosc cieply jakis czas temu i to na wszystkich Epoxach jakie mial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...