jajko Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Mam 2 kompy oba na WinXP. Jeden z nich udostępnia połączenie drugiemu przez mostek sieciowy w windowsie. Jeżeli na udostępnionym kompie coś się ściąga to nie widzi tego NetLimiter i nie mogę ograniczyć transferu, w zasadzie to nie widzi żadnego ruchu sieciowego na drugim kompie, ani wysyłania ani ściągania. Co zrobić żeby NetLimiter zobaczył transfer na drugim kompie? Z góry dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 NetLimiterem tego nie ograniczysz - tez mam tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajko Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 To czym mogę to zrobić? Jest w ogóle jakiś sposób na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...