raffall Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Witam Wszystkich Mam dziwny problem z Windows XP Pro (SP2) Otóż po jakimś czasie korzystania z systemu, myszka i klawiatura dziwnie sie zachowują. Np. klikając lewym klawiszem myszy otwierają mi się właściwości tego na co klikam. Przeważnie też klawiatura zachowuje się tak jakby był wciśnięty alt, albo w ogóle nie można pisać. Wie ktoś co z tym zrobić ? Edytowane 20 Lutego 2006 przez raffall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Sprawdz czy wtyczki dobrze siedza. A z tym prawym zamiast lewego kliknij ze dwa razy prawym i bedzie dobrze :D U mnie to pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffall Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Wtyczki napewno siedzą stabilnie, a to co napisałeś nie pomaga. Jednyne co pomaga to restart :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Sprawdz w ustawieniach myszki, moze jest przestawione na leworecznego uzytkownika... A jesli to nie pomoze: 1. antivir 2. odrobaczanie 3. wyczysc rejestr 4. scandisc 5. wywal wszystkie smieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 moja rada... nacisnij pare razy wszystkie klawisze dolne na klawiaturze jak Ci ręce siądą.... u mnmie też to nieraz występowało... to i jeszze kilka innych dziwnych rzeczy.. W starej klawiaturze po prostu przyklejały się przyciski w środku... kilka mocniejszy sierpowych i problem mijał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...