erOl Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Czy ktos mial stycznoasc z taka buda!!?? http://allegro.pl/item87228384__super_tani...atx_tower_.html I czy obok miejsca gdzie jest zaslebka do plyty glownej zmiesci sie dziura na wentylatoe 80mm ?? Nie chce tej budy jakos przerabiac czy cos w tym stylu :D Pprostu mam na proclu pentagrama 120 i bylem zmuszony wyrzucic zasilacz na zewnatrz! W tej zmiescilbymi sie w srodku, tylko kwestia czy zmiesci sie 80 do wywiewu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zupełnie nie wiem po co ten temat. To jest dział pt. "Modyfikacje", a ty piszesz Cytat Nie chce tej budy jakos przerabiac czy cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ja mam taką budę (patrz podpis) a żeby weszła 80-tka to muszisz zrobić taki trik: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 @malkstons Nie ma dzialu poswieconego samym obudowa.... Wiec gdzie mialem o to spytac?? Chodzilo mi o odpowiedz dokladnie taka jak dal RAdek. BVB Wielkie dzieki. Jeszcze jedno... Czy daloby rade umiescic go jeszcze troche wyzej tak zeby zmiescila sie jeszcze jedna 80 nizej !!?? Czy jest tam cos co uniemowzliwia taki manewr ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 co do działu poświęconego obudowom to jest taki: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=54 a dwa wentyle wejdą na upartego najlepiej to chyba wyciąć po prostu duży prostokąt i przynitować tam z tyłu kawałek blachy a dopiero w niej wyciąć otwory na wentyle (tam z tyłu jest takie niewygodne wgłębienie, chyba widać na fotce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zwracam honor malkstons :D Jak juz ja dostane to bede kombinowal z tymi wiatrakami! Jeszcze raz dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...