Gizeh Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Wypalam płytki w nero nagrywagą taką jak w podpisie. Płytki kupuję na giełdzie komp. w wawie i na stoisku na którym zaopatrywałem sprzedawali mi płytki 40x (x-disc, platinium; w tubach), które po sprawdzeniu w nero dawały max 32x prędkość nagrywania. Co ciekawe nagrywając takie same płyty kupione w sklepie pojedyńczo w slimcase można było nagrać z max. prędkością, nawet lg z max 24x nero pozwalał wypalić z 40x a jak z powrotem wrzuciłem płytkę z giełdy to max. 32. Wniosek taki, że problem leży w płytach kupowanych na giełdzie, ale czy chciałoby sie komuś podrabiać płyty innych firm? Spotkaliście sie z czymś takim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 To zależy od serii płytek - ja ostatnio nagrywałem na minty (teoretyczny max - 40x) - i nagrywają się tak tyle że później nie dają się czytać do końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 jakieś 1,5 roku (?) temu policja skasowała "wytwórnię" płytek CD (Samsunga ?) pod Olsztynem (AFAIR) ... gość sprowadzał totalny noname-owy shit na tony i malował "markę" ... czy to się opłaca teraz ? nie wiem, ale Polak potrafi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...