andy14 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam, mam AMD Athlon 1800 Socket A-462 nie znam sie na tym i nie wiem jakie dobrac chłodzenie znaczy cooler taki gdzies do 60zł z radiatorkiem np. pentagrama ale inne teze by były milewidziane załozyłyłem podobny temat ale nie wiem czy np. http://www.4max.com.pl/default.asp?g=24&gg=19&produkt=909 by pasował na mojego procka jak mozecie to podajcie swoje propozycje (linki do coolerów) to tyle z góry dzieki andy14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 andy14 zadałeś bardzo trudne pytanie :( gdyż w tym momencie dostać dobry cooler na podstawkę socket A to nie lada wyczyn ;) więc nie zostaje Ci nic innego jak kupno tego chłodzenia co podałeś lub poszukanie jakiegoś na allegro, ale z czego widze nic ciekawego teraz nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 hmm napisz jakie warunki ;) będziesz to kręcił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 może coś od spire'a??? jakiś whisperRock/falconRock etc??? tanie są przynajmniej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy14 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 hmm napisz jakie warunki ;) będziesz to kręcił ? nie będe nic podkrecał no moze do 1700-1800 jak sie da ale głównie chodzi o to ze moge wimienic prawie za darmo coller tylko musi kosztowac mniej niz 60 żł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jak nie będziesz podkręcal to bierz tego PENTAGRAM FREEZONE QC-92 AlCu i będzie git ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...