R.T. Shadow Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Grucha City to forum powstałe całkiem niedawno. Główną tematyką jest moja rodzinna miejscowość (kryptonim: Grucha City, albo Centrum Dowodzenia Światem), ale jest też tu wiele fajnych rzeczy, z których można się nieźle pośmiać, a wśród nich: -Huumor -Giery -Kompy -Kawunia czy herbatunia -Babskie sprawy -Connecting people -Ciemna Strona Mocy Porozmawiacie tu nie tylko o kompach, ale i posłuchacie dobrych kawałów, napiszecie bajkę, dowiecie się dlaczego faceci lubią panie z większymi piersiami i poczytacie nawet o UFO, deja vu i opętaniu! Wszystko w tym jednym miejscu! Zapraszam: Całkiem nowe forum - GruchaCity.xt.pl Edytowane 20 Lutego 2006 przez R.T. Shadow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Skin ładny, ale ni przypiał ni przyłatał do tematyki forum... Co do treści się nie wypowiadam. Forum, jak forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 śjakoś ciemno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.T. Shadow Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Było dużo więcej skinów, ale usunąłem je, bo wszyscy korzystali tylko z tego jednego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ogólnie ok... Dobrze że nie o takiej tematyce jak tweak ;] Ja bym skina dał innego ;) Ale to twoja sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Skina niedość że ściągnąłeś z neta gotowego to jeszcze wogóle go niedobraleś do tematyki. Do takich rozmów o wszystkim mi by bardziej pasował jakiś jasny, pogodny, przejrzysty skin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...