łysyjacek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Na czym polega problem...? Strony nie ładują się do końca. Wyglada to mniej więcej tak, że np. jak wejdę na winamp.com, to u góry mi się wyswietla "Obrazki: 30/31" wyświetla się tylko górny panel, zero tekstu, muszę czekać pięć minut, żeby załadował do końca. Na forum tweak'a wyglada to np. tak, że nie ładuje czyjegoś avataru chociażby. Irytujące :wink: . Problem pojawił się nagle... Co wykluczam...? Po pierwsze przeglądarkę - na Operze, Firefoxie i IE jest to samo. Uszkodzony modem też... bo mam dwa :wink: Oprogramowanie, sterowniki również, instalowałem dwie wersje... Spyware i adware też... skanowane chyba wszystkim co możliwe... podejrzewam jeszcze, że może wykasowało się coś ważnego z systemu podczas usuwania różnego rodzaju syfu... zresztą jestem gotowy nawet od nowa system postawić... ale może coś się da zrobić... Liczę na waszą pomoc... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Na czym polega problem...? Strony nie ładują się do końca. Wyglada to mniej więcej tak, że np. jak wejdę na winamp.com, to u góry mi się wyswietla "Obrazki: 30/31" wyświetla się tylko górny panel, zero tekstu, muszę czekać pięć minut, żeby załadował do końca. Na forum tweak'a wyglada to np. tak, że nie ładuje czyjegoś avataru chociażby. Irytujące :wink: . Problem pojawił się nagle... Co wykluczam...? Po pierwsze przeglądarkę - na Operze, Firefoxie i IE jest to samo. Uszkodzony modem też... bo mam dwa :wink: Oprogramowanie, sterowniki również, instalowałem dwie wersje... Spyware i adware też... skanowane chyba wszystkim co możliwe... podejrzewam jeszcze, że może wykasowało się coś ważnego z systemu podczas usuwania różnego rodzaju syfu... zresztą jestem gotowy nawet od nowa system postawić... ale może coś się da zrobić... Liczę na waszą pomoc... :wink: Pod koniec stycznia br. miałem bardzo podobny problem; strony nie ładowały się do końca (niezależnie od przeglądarki), następnie występowały trudności ze znalezieniem adresu ip oraz wyraźne zwolnienie pracy na sieci:mad: . Dotychczas nie mam pewności co było przyczyną B) ; niemniej scan za pomocą ewido anti-malware 3.5 i usunięcie znacznej ilości złośliwych polepszyły sytuację (nie wiem czy to napewno sam tylko ewido, ponieważ korzystałem również z Winsocxp do odświeżania adresu i paru innych programów rozmaitych kategorii - np. jw 16 power tools do naprawy rejestru). Dwa dni temu wygasł trial ewido (działa ale bez real protect) i dzisiaj, czyli 21.2.2006 r. - już pierwsze problemy ze znalezieniem adresu ip i nie ładujące się strony :mur: (mimo, że i lava soft i kerio i kaspersky :mur: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mnie to tak zaczęło irytować, że w koncu zrobiłem tą reinstalkę... Wszystko śmiga tak jak powinno :wink: @Jake79, dzięki za zainteresowanie tematem... Pozatym chyba można już zamknąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 powodem niełądujących się stron/ładujących się z opóźnieniem, może być packet loss, a na to już nie ma rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...