AceSkubi Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zakupilem dzis monitorek: IIYAMA E431S S3S (kontrast 700:1, jasność 300, 8ms, dvi) no i w 3 miejscach znalazlem maluteńkie biale plamki :/ Podobno Iiyama gwarantuje ze nie ma martwyc pikseli no a jednak :/ Zakwalifikuje mi sie to na gwarancje ? Czy odpuscic sobie to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 teoretycznie jak kupiles u autoryzowanego dystrybutora (lista na stronie Iiyamy) to masz 10 czy 14 dni na wymiane jak kupiles nie w siedzibie firmy (sklepu) np wysylkowo - masz 10 dni na zwrot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 yy biale plamki ? uszkodzone piksele z tego co wiem moga byc tylko czerwone, zielone, niebieskie oraz czarne... :) wiec moze to jakies paproszki kurzu ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 no wlasnie kurz to nie jest:/ rozmawialem ze sprzedawca i powiedzial ze musze sie skontaktowac z iiyama i oni przyjada sprawdza i wymienia na nowy :) ale jak to jest na prawde to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...