redsnake56 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam, mam płytę taką jak w sygnaturce. Kilka dni temu zauważyłem, że światełko od dysku cały czas świeci. Co się stało? Jak mam to naprawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jęzeli to dysk sata to aktualizacja biosu powinna pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 LoL a co to ma związek z Płytami głównymi i procesorami ? Możliwe że źle podłączone przewody do lampek, on/off. reset you know ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsnake56 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Aktualizacja biosu nie pomogła :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Na jaki kolor świeci? Włącz kompa bez dysku i sprawdź czy też świeci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ześ koleś pomylił pinki podlączyłes pewnie pod power a power niewiadomo gdzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsnake56 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ześ koleś pomylił pinki podlączyłes pewnie pod power a power niewiadomo gdzie :PKoleś napewno nic nie pomyliłem bo zaczeło to świecić od niedawna a kabelków nawet nie ruszałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 To spróbuj jednak pokobinować z tymi kabelkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...