misiu2099 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 witam czy może wie ktoś gdzie mogę dostać przedłużke do anteny od karty sieciowej (radiówka)?? szukałem w kilku sklepach w gdańsku ale nigdzie nie mogłem tego znaleźć. najlepiej jakby sklep był w trójmieście ale inne też mogą byc :) pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja bym proponował samemu coś złożyc :) to nie taki problem. Jeśli chcesz na PW moge Ci opisac jak to zrobic Jesli ktos jeszcze by chchial moge artao tym napisac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 musisz mieć narzędzie do zagniatania, oczywiście istnieje możliwość zrobienia tego zwykłym kombinerkami ale jakość tak sporządzonej końcówki będzie mierna, idziesz do sklepu komputerowego który sprzedaje anteny kable i końcówki do WLAN i tam na pewno co to zrobią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...