Rusek2x Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Proszę o instrukcje obsługi do urządzenia CANON PIXMA MP 780. Urządzenie wielofunkcyjne kupiłem w Niemczech i w zestawie nie było instrukcji po polsku. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peepe Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 hm... dziwne na stronie producenta nie ma nic, myslałem że to dobra firma w takim razie jak nikt nic nie pomoże to radze napisać do serwis@canon.pl może przyślą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek2x Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hm... dziwne na stronie producenta nie ma nic, myslałem że to dobra firma w takim razie jak nikt nic nie pomoże to radze napisać do serwis@canon.pl może przyślą... Napisałem e-mail z prośbą do dzialu z instrukcjami obsługi do pani agata.kuflewska@canon.pl i cisza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peepe Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) zrobiłeś to jak widze w piątek... cierpliwości może sie odezwie, był weekend :) albo idź gdzieś do jakiegoś sklepu gdzie maja ten model canona (może masz gdzieś jakiegos znajomego), może sie zgodzą na ksero instrukcji... bo nic innego mi do głowy nie przychodzi ;) Edytowane 13 Marca 2006 przez peepe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...