limerro Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 poczytajcie to : http://www.frazpc.pl/komentarz/5871-19 i chyba wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 no i trzeba zejsc na ziemie ps.cos mi tu smierdziało jednak (u ruskich jak to u ruskich) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 nu pagadi zajec ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 a no mi tam wisi bo i tak mnie nie stac... ;) ale troszke szkoda i tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A to feler :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 na http://twojepc.pl jest recka r9500,r9500pro i r9700 i tam sa opisane na jakich plytkach sa jakie karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No to lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 E tam ze ruskom sie nie udalo to nie znaczy ze to wszystko byly ploty nie ma to jak sie samemu nie sprawdzi czy da rade czy nie jak nie da to trudno a jak da to spoko moze i to prawda ze sie nie da ale nie ryzukujcie z mod.!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 tacy glupi to producenci nie sa... fajnie sie wszyscy zajarali :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Eeeee, ja i tak miałem kupić Radeona 9500 Pro, ale ruskie to ..... Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ale przecież to działa, tylko, że na części kart. Przecież ludzie już mają w Polsce taki mod zrobiony. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 tacy glupi to producenci nie sa... fajnie sie wszyscy zajarali :lol:No nie są tylko spojrz na NIVIDE kazda karta da sie przerobi na model Quadro ktory jest dw razy dro|szy :lol: :lol: :lol: Intel kiedy[ procki Penitumy 90 to byBy w wikszo[ci 100 spowolnione. AMD z Athlonami i Durniami jak jest problem odblokowac mno|nik? Producenci nagrywarek ile to modalie sie da przerobi na szybsze :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ale przecież to działa, tylko, że na części kart. Przecież ludzie już mają w Polsce taki mod zrobiony. Zapraszam. Tak ale jest tam napisane że juz nie będzie tych PCB, widocznie Adams i Makki załapai sie jeszcze na r9500 z PCB od 9700/pro. Niestety ATI przygotowalo juz PCB pod Radeona9500 wiec że się tak wyraże [gluteus maximus] chlup ale może i dobrze bo i tak niemiałbym ręki do zrobienia czegoś takiego nie mówiąc o bawieniu się kartą za 900 zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Mi sie cos wydaje ze fundusz ATI w drobnym stopniu podzialaly na te wszystkie wiadomosci ze juz niebedzie tych kart!:D ATI boi sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...