xman18 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 mam pewien problem , mlodszy brat bawil sie predkoscia fsb, po czym ustawil na 266.Komputer staruje lecz monitor nie. Probowalem reset biosu za pomoca zworki , lecz to nie pomaga.Mam pytanie czy sa zworki co ustawiaja predkosc fbs na plycie?Jesli tak to gdzie one sie znajduja poniewaz niestety nie posiadam przy sobie ksiazeczki z plyty glownej. dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Strona producenta tam znajdziesz manual do swojej plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Clear CMOS: odłączenie wszelkiego prądu, i przestawić zworkę w pozycję clear na 10s lub wyjąć baterie ale jeśli rzeczywiście ustawił 266 i włączył to imho nie ma siły żeby płyta jeszcze wstała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...