Kowalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mam laptopa y procesorem Pentium M 1,6 ghz centrino. Podobno mobilne procesory swietnie sie kreca. Stad pytanie jak go podkrecic z poziomu windowsa? Probowalem speedfanem, cpu fsb. Ale tam trzeba okreslic clock generator na podstawie modelu plyty glownej. Jak treba to wzbrac a moze sa programz ktore same to zgaduja?? Prosze o pomoc icon_redface.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jeśli pamięć mnie nie myli to speedfan niema nic wspólnego z podkręcaniem… Poczytaj forum, takie tematy były wałkowane naście razy! I pamiętaj, najbliższym przyjacielem człowieka jest google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafibydgoszcz Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 I pamiętaj, najbliższym przyjacielem człowieka jest google.Powiedz to samo w Chinach . A co do podkręcania to CPU FSB załatwia sprawę . Wpisz w jakąś wyszukiwarkę cpufsb i znajdziesz dużo materiałów na ten temat . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Powiedz to samo w Chinach . Tak samo można by się czepiać MS… Poza tym jest to problem chińczyków a nie mój… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...