lookout Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 http://www.vr-zone.com/guides/Intel/Northwoodmod/ Jakby ktos na to lookna i powiedzial mi czy moge to zastosowac do Celka 1.7 (tak,tak tego lipnego Willamette co w podpisie) to bylbym wdzieczny. Bo nie wiem czym Willamette rozni sie od Northwood`a ... i nie moge znalezc na necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Rozni sie :wink: Po pierwsze: wilamate 0,18 nothwood 0,13! Po drugie wilamate 256kb cache l2 northwood 512 kb cache l2 ( ale ty i tak masz celerona:128kb cache l2 :( ) Podstawka to socket mPGA478 winc moze to w ten sposob dzialac. Ale wiesz zdesperwoany jestes... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Bosz ... czlowieku za kogo ty mnie masz? Pytam czy sie rozni w sensie ukladu pinow i ich funkcji a nie technologi, ilosci cache`u i jadra... myslisz ze ja o tym nie wiem ? :evil: :lol: Zdesperowany nie jestem bo za plyte i proca dalem 200 zł... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...