ciachowy Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Czy jest mozliwosc zabezpieczenia folderu tak, ze tylko po wpisaniu hasla mozna przegladac zawartosc danego folderu? Jesli tak prosze o pomoc jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lun4tic Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 TO jest bardzo dobry temat! Ja też jestem zainteresowany taką opcją... jest ona dostępna w Windowsie XP? Jestem pewien na 100% że są programy które blokują dostęp do folderu, ale trzeba użyć programu żeby odblokować folder ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hm... a po co sa konta z ograniczeniami, szyfrowanie po co sobie zycie utrudniac-dodatkowe hasla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Seria od Paragon Data -> Sekretnik :) @avecezary po to żeby nie trzeba było stosować innych kont, tylko dzięki takiemu progrmaowi można ukryć folder, który będzie widzialny dopiero po uruchomieniu progrmau i wpisaniu hasła. (mam nadzieje że temat nie jest za stary i nie będzie to jako "odgrzewanie" ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 "hide folders xp" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...