pyrko Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jak w temacie moze ktos zna program ktory zainstalowalby sie jako rozszerzenie powloki windowsa - i w oefekcie umozliwilby mi wyswietlanie miniatur plikow HDR ( konkretnie map hdr - ktore wykorzystuje w cinema4d) , gdyz nie mam jak sensownie nimi zarzadzac , moge improtowac do photoshopa, ale to sie mija z celem gdy chce szybko zorientowac sie w katalogu w ktorym mam kilkadziesiat takich map , bylbym bardzo wdzieczny pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 moze ta przegladarka da rade ? HDRfinish V1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ajajaj , a moze cos darmowego? chodzi mi o taki myk zeby mi windows wyswietlal minaturki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...