Skocz do zawartości
blank2424

Pasta/taśma Którąbędzie Łatwo Można Odkleić

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie, coś co przed oddaniem do serwisu będzie można łątwo odkleić.

Sprawdziłem, jak coś skopie z grafiką i będę ją chciał oddać, to niestety ale żadnych modyfikacji (nawet radiatorów które sąplusem chłodzenia) być nie może, bo nie przyjmną:[

więc co polecacie? jakiś link do radiatorów z "jakimś rzepem" od spodu, lub radiatorki jakie i jaka pasta, żeby ładnie zeszło i nic nie było widać

a karta to r9550 sapphire

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie:] bo w grafice nie siedze, a Ty daruj sobie takie wypowiedzi bo śa denerwujące, człowiek pyta, a dostaje coś takiego. Zdarzająsięludzie którzy zadajągłupie pytanie ale wystarczy ich upomnieć raz a nie 10 jak to siętu zdarza więc bez przesady.

a na klejeniu i smarowaniu nie znam się aż tak:] więc pytam

czekam na wypowiedzi na temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie:] bo w grafice nie siedze, a Ty daruj sobie takie wypowiedzi bo śa denerwujące, człowiek pyta, a dostaje coś takiego. Zdarzająsięludzie którzy zadajągłupie pytanie ale wystarczy ich upomnieć raz a nie 10 jak to siętu zdarza więc bez przesady.

a na klejeniu i smarowaniu nie znam się aż tak:] więc pytam

czekam na wypowiedzi na temat

To juz drugi taki "mądry" temat twojego autorstwa a wystarczy chwilke pomyslec , wejsc na allegro , poszukac na tweaku .

No i sorry stary ale jak ty nie widzisz odpowiedzi w moim poscie na swoje pytanie to tylko pozostaje mi pozostac w przekonaniu , ze mozgu to ty uzywasz od swieta .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3M zauważyłem odpowiedź, ale chciałem temat kontynuować dalej, bo może ktoś cośinnego poleci. 3M znam normalna taśma 2 stronna klejąca do wszelakich zastosowań, poprostu nie chciałem iśćna łatwizne bo tak wieloma rzeczami moge przykleić a do tego chce mieć w miare niezłąwydajność, poza tym nie chce żeby mi sięnapisy odkleiły po zdjęciu.

co do Waszych wypowiedzi:] przerażające. tylko byście wrzucali na ludzi

co do 3M, jakbym jej wcześniej nie znał to mógłbym nie skojarzyć:] 3M jest skrótem dośćpowszechnie używanym choć napewno nie jest ogólnie dopuszczonym jak "3maj" 3M teżjest używane a ty zamiast wrzucać mógłbyś dodać słowo TAŚMA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol , chyba za duzo na necie siedzisz jak zamiast 3M czytasz "trzymaj sie" :lol:

Masz tu link , zeby rozwiaz wszelkie watpliwosci . Temat walkowany milion razy , najlepsza opcja : 3M

Trzyma jak s[ciach!]ysyn i latwo sie ja usuwa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"lol , chyba za duzo na necie siedzisz jak zamiast 3M czytasz "trzymaj sie" "

dobre :D hehe wkurzają mnie teksty tupy "tesh,jush" i wszelkie takie, ale nie znam Cie i nie wiem jakich tekstów urzywasz więc tym nawiązałem:)

co do 3M widziałem kiedyś aukcję, a nigdy nie spotkałem się żeby ją stosować do klejenia radiatorków, NIGDY:)

taka odpowiedź jak wyżej jest jaknajbardziej dla mnie satysfakcjonująca, szkoda tylko że powyżej jest kilka zbędnych postów, ale ok;)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja wyjasnie w nowoczesnym budownictwie stosuje sie podgrzewane podłogi. Tak wiec by dywan nie stał się izolatorem ciepła stosuje sie taśme termoprzewodzącą by dywaniki/wykładziny były cieplutkie i milutkie dla bosych stóp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz zaraz... jaka 3M taśma termoprzewodząca??? 3M to taśmy o ogólnym zastosowaniu widziałem je w jakimś pudowniczym do klejenia np wykładzin, a także jako taśmę dwustronną duże czerwone litery "3M" i czerwone logo

nie słyszałem o taśmie przewodzącej 3M, mi 3M kojarzy się tylko i wyłącznie z papiernictwem/budownictwem i myślałem ze chodzi o zwykła dwustronną taśmę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego linka co ci dalem to w ogole otworzyles ? :mur:

nie bo 3M znam;) tzn znam tą o której mówiłem, a nie termoprzewodzącą

biore to co poleca kolega. czyli TT, właśnie wróciłem ze sklepu gdzie je oglądałem,

rewelacja, tylko troche drogie ale cóż

TEMAT ZAKOŃCZONY

Edytowane przez blank2424

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem jak się je klei i jak łatwo schodzą, wystarczy ze 2 razy poruszy na boki i schodzą, już kupiłem

WIĘC SKOŃCZMY TEMAT

Chcesz mi powiedziec , ze byles w sklepie , w ktorym zaprezentowali ci zakladanie i zdejmowanie radiatorow ? :lol:

I co potem je wyrzucili ?

I tak w ogole kupiles sobie radiatory BGA na R9550 tak ? :lol: LOL ROKU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...